Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АПИ: Шофьорите, които ще пътуват към Гърция да планират маршрутите си

АПИ: Шофьорите, които ще пътуват към Гърция да планират маршрутите си

Шофьорите, на които през следващите дни им предстои пътуване към Гърция е необходимо внимателно да планират маршрутите си. Очаква се на 4 февруари – четвъртък, в съседната ни държава да има обща национална стачка и това да възпрепятства преминаването през всички контролно-пропускателни пунктове на българо-гръцката граница.

Шофьорите, на които през следващите дни им предстоипътуване към Гърция е необходимо внимателно да планират маршрутите си. Очаквасе на 4 февруари – четвъртък, в съседната ни държава да има обща националнастачка и това да възпрепятства преминаването през всички контролно-пропускателнипунктове на българо-гръцката граница.

Агенция„Пътна инфраструктура“ прави това уточнение поради опасността от образуванетона колони от автомобили по участъци от републиканските пътища в непосредственаблизост по контролно-пропускателните пунктове, които затрудняват безопаснотодвижение на всички останали шофьори.

Във връзка с принудителния престой нашофьорите край българо-гръцката граница АПИ осигурява 12 химически тоалетни зашофьорите, които не могат да преминат през контролно-пропускателния пункт Кулата-Промахони са принудени да чакат край пътното платно до прекратяване на протестите нагръцките фермери и възстановяване на работата на ГКПП.

Макар разрешаването на ситуацията да е извънправомощията на Министерството на регионалното развитие и благоустройството ина Агенция „Пътна инфраструктура“ се придпремат мерки за създаване на елементарнихигиенни условия на шофьорите. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега