Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Адел отново чупи рекорди, "Hello" се превърна в сензация

Адел отново чупи рекорди, "Hello" се превърна в сензация

Само за седмица, новото парче на Адел - "Hello" се превърна в сензация. Завръщането на изпълнителката под светлината на прожекторите събуди еуфорията както на феновете, така и на колегите и почитателите на певицата от музикалните и холивудските среди. Парчето, от своя страна, чупи рекорд след рекорд.

Само за седмица, новото парче на Адел - "Hello" се превърна в сензация. Завръщането на изпълнителката под светлината на прожекторите събуди еуфорията както на феновете, така и на колегите и почитателите на певицата от музикалните и холивудските среди. Парчето, от своя страна, чупи рекорд след рекорд.

В рамките на първите си седем дни (23-29 октомври), "Hello" бележи внушителните 1,1 млн. дигитални продажби, предава "The Wall street journal". Парчето е първото в историята на електронното предлагане на музика, което бележи резултати над прага от 1 млн. продажби за една седмица. Далеч назад остава рекордът на рапъра Flo Rida, чието парче "Right round" успя да завоюва едва 636 000 продажби в първите си 7 дни на пазара.

Рекордите не спират до тук. В платформата Spotify песента има над 47 млн. слушания за същия период. В първите два дни, песента е стриймвана над милион пъти на час. Днес във Vevo каналите на YouTube песента има над 200 млн. гледания и повече от 3 млн. лайка.

"Hello" е част от дългоочаквания нов албум на Адел, озаглавен “25”. Той ще излезе на пазара на 20-и ноември. Адел изчезна от прожекторите през 2012-а година, след парчето към 23-ия филм за Джеймс Бонд - “Skyfall”. Изпълнителката заяви, че ще се възползва от кратка творческа почивка, но вместо обещаните 2 години, почитателите й трябваше да изчакат три за нова песен и албум.

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/YQHsXMglC9A frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега