Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Адел триумфира с пет награди Грами

Адел триумфира с пет награди Грами

Адел спечели златното грамофонче за най-добра песен за хита "Hello" и за най-добър албум с "25".

Адел триумфира с пет награди Грами, сред които най-добра песен за хита "Hello" и за най-добър албум с "25". Изпълнителката е втората жена в света, печелила в тази категория два пъти. Основният конкурент в двете най-важни категории бе Бионсе. Тя все пак взе статуетка за най-добър съвременен градски албум и за най-добър видеоклип.

Припомняме Ви, че в края на 2015-а Адел се завърна след продължително отсъствие на сцената. Първият сингъл от новия албум - "Hello" счупи всички рекорди, като пожъна 1,1 млн. дигитални продажби само за седмица. Цели три години почитателите на британската певица трябваше да чакат, за да получат нова порция от чувствената музика на Адел, но в крайна сметка "25" стана факт.

На снощната церемония, трогнатата Адел заяви, че не смята, че заслужава наградата за албум и я посвети на своя "идол и вдъхновение" - Бионсе. В знак на скромност изпълнителката счупи статуетката на две, за да може да я подели с колежката си. Речта на Адел бе един от най-емоционалните моменти на вечерта. Самата Бионсе пророни сълза и извика от публиката "Благодаря ти! Обичам те!".  

Стъпка след Адел е покойният Дейвид Бауи с четири награди Грами. Едно от тях е за албума "Blackstar", който излезе дни преди кончината му през януари миналата година. Наградата за дебют отиде при Chance The Rapper, който също е сред най-големите победители от снощната церемония със своите три статуетки.

Церемонията по раздаването на 59-ите годишни музикални награди Грами премина с множество технически проблеми, но бе и много емоционална както за изпълнителите, които се изявиха на сцената, така и за публиката. В програмата бяха включени няколко сегмента, посветени на музикалните звезди, с които се простихме наскоро: Дейвид Бауи, Леми Килмистър, Джордж Майкъл, Принс.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега