Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Аида" събира завезден състав на бургаска сцена

"Аида" събира завезден състав на бургаска сцена

В Летния театър глас към небесата ще извисят тенорът Камен Чанев и сопраното Йоана Железчева, които ще се преобразят във военачалника Радамес и пленената етиопска принцеса, превърната в робиня - Аида.

Тази вечер операта "Аида" ще събере завезден състав на бургаска сцена. В Летния театър глас към небесата ще извисят тенорът Камен Чанев и сопраното Йоана Железчева, които ще се преобразят във военачалника Радамес и пленената етиопска принцеса, превърната в робиня - Аида.

В ролята на дъщерята нафараона, която също е влюбена в Радамес, ще влезе мецосопраното Даниела Дякова,а етиопският крал Амонасро, който е баща на Аида, ще бъде изпълнен от НикоИсаков. Режисьор на представлението е Павел Герджиков, а диригент - ИванКожухаров.

За „Аида” казват, че е една отоперите, които човек трябва да гледа поне веднъж в живота си. Бургазлии и гостите на града ще имат тази възможност днес, от 20:30 часа, в Летния театър. Заглавието ечаст от афиша Бургаски музикални празници „ЕмилЧакъров” 2016, които  се организират отДържавна опера – Бургас и Община Бургас в памет на големия диригент.

Празницитепродължават на 19-ти август с премиера на мюзикъла „Любов и смърт в „Муленруж”. Главните роли са поверени на чаровните Антоанета Добрева – Нети и ДаринАнгелов. Мюзикълът е копродукция между Бургаската опера и Национален музикалентеатър „Стефан Македонски” – София. Диригент е Левон Манукян, а либретото ирежисурата са на Бойко Илиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега