Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Академия подготвя успешни кадри за работа в новия бургаски мол

Академия подготвя успешни кадри за работа в новия бургаски мол

Първият лайфстайл център от открит тип в България, СТРАНД Бургас, стартира проекта СТРАНД Академия, чрез който ще обучи и подготви хората, които ще работят в търговските и развлекателни обекти на центъра при неговото откриване.

Първият лайфстайл център от открит тип в България, СТРАНД Бургас, стартира проекта СТРАНД Академия, чрез който ще обучи и подготви хората, които ще работят в търговските и развлекателни обекти на центъра при неговото откриване. Мисията е да се осигури необходимата теоретична и практическа подготовка по западен стандарт за стартиране на успешна професионална кариера на хора с предприемачески хъс и засилено желание за работа.  

„СТРАНД Академия е създадена, за да подготви кадрите, които ще работят в магазините, ресторантите и зоните за забавление в СТРАНД”, заяви Мариела Остенд, Изпълнителен директор на СТРАНД Бургас. „Искаме да помогнем на нашите наематели като им подберем персонал и го обучим по един съвременен западен маниер. Ние не търсим хора с опит, а такива с умение за работа в екип и желание да се развият и променят живота си.”  

Обучението е безплатно и съчетава теория и практика.  Двата основни модула на  Академията са Училище за ритейл (търговия на дребно) и Училище за ресторантьорство. Отличниците в тях ще получат шанс да продължат обучението си в Училището за висш мениджмънт и впоследствие да започнат работа на мениджърска позиция в СТРАНД Бургас.  

Курсовете се преподават от доказани професионалисти в различните области, обучени и работили по целия свят. Техните методи са основани на индивидуалния подход и са съобразени с таланта и креативността на обучаващия се.  

С откриването си, СТРАНД Бургас ще осигури около 1000 работни места за жителите на Бургас и региона. Една значителна част от тези позиции ще бъдат запълнени именно от кадри, подготвени в Академията.   Може да кандидатствате за позиция в СТРАНД Академия тук!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега