Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Алекс Сърчаджиева и Иван Калошев идват в Бургас с "Укротяване на опърничавата"

Алекс Сърчаджиева и Иван Калошев идват в Бургас с "Укротяване на опърничавата"

На 19-и януари, от 19 часа, бургазлии и гостите на града ще имат възможността да се срещнат отново с един от шедьоврите на Шекспир - "Укротяване на опърничавата".

През януари ни очаква още една вълнуваща премиера, този път дело на Драматичен театър "Гео Милев" - Стара Загора. На 19-и януари, от 19 часа, бургазлии и гостите на града ще имат възможността да се срещнат отново с един от шедьоврите на Шекспир - "Укротяване на опърничавата".

Режисьор на постановката е Ивалин Димитров, а сценографията - на Петър Митев. Сцената на НХК ще посрещне актьорите Александра Сърчаджиева, Иван Калошев, Стефан Борисов, Весела Петрова, Елена Нацариду, Мария Енева, Димитър Митев, Георги Райчев, Илчо Димитров, Жоро Райчев, Тодор Тодоров, Цветомир Черкезов.

"Укротяване на опърничавата" от Уилям Шекспир е истинско драматургично съкровище. А тази година е още по-специална за творбата, тъй като се отбелязват 400 години от смъртта на нейния автор.

Пиесата поставя под прожектора семейната война за надмощие в дома на Петручио и Катерина. Съпругът се опитва да упражнява властта си, за да излекува жена си от нейните недостатъци. С насилие, безсъние и глад. О, разбира се, за нейно добро!...

Дали в тази смес от мъжка непоколебимост и женска твърдост може да се зароди любов? Възможно ли е щастието? Какво ще стане с Катерина и Петручио след всички свади и сблъсъци? В скандалите им, изпълнени със страст, дали ще поникне любовта? Отговорите на тези въпроси ще научим през

"Укротяване на опърничавата" идва в Бургас благодарение на Маруся Русева и „Арт Ателие”. Билети можете да закупите на касата на НХК и на тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега