Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Алексиев подписа договор за реконструкция на общинския път Каменар - Поморие

Алексиев подписа договор за реконструкция на общинския път Каменар - Поморие

Проектът включва, освен рехабилитация на пътната настилка и полагане на допълнителен пласт за велоалея.

Кметът Иван Алексиевподписа договор с Държавен фонд „Земеделие” за отпускане на безвъзмезднафинансова помощ за реконструкция на пътната настилка и изграждане на велоалея на общинския път Каменар – Поморие.

Реконструкциятаобхваща пътя от разклона за село Каменар на основния път от Бургас доКаблешково, преминава през село Каменар  и достига до пътя Поморие – Сл.Бряг. Проектът включва, освенрехабилитация на пътната настилка и полагане на допълнителен пласт за велоалея,още и изграждане на тротоарна настилка, монтаж на пейки и кошчета за смет,велостоянки, алейно осветление и изграждане на тръбна мрежа за оптичен кабел заинтернет.

"Това е пътят, койтосвързва населените места с общинския център. Затова ремонтът му е отизключително значение и в полза на всички жители на общината. Освен това, следреализиране на заложените дейности, ще се превърне в едно много приятно трасеза любителите на колоезденето, и не само. В Каменар има около 300 жители, докоито ще осигурим възможност за предоставяне на висококачествени ивисокоскоростни услуги, чрез изграждането на оптична кабелна линия в рамките насервитута на пътя", каза кметът Алексиев.

Безвъзмезднатафинансова помощ се предоставя по подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването,подобряването или разширяването на всички видове малка по мащабиинфраструктура” от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селскитерайони” от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. заизпълнението на одобрен проект „Реконструкция на обект: Общински пътBGS1149/III906, Каблешково – Бургас / – Каменар – Поморие”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега