Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Американски съдия ограничи антибежанската разпоредба на Тръмп

Американски съдия ограничи антибежанската разпоредба на Тръмп

В събота неправителствена организация подаде жалба във федералния съд в Ню Йорк от името на всички блокирани по летищата.

Американски съдия ограничи антибежанската разпоредба на президента Доналд Тръмп, след като десетки чужденци се оказаха "пленници" на пограничния контрол по летищата. Сред тях имаше хора с валидни визи и легитимни причини да влязат в САЩ, но въпреки това те бяха блокирани на паспортния контрол. Мащабни протести бяха организирани както в Щатите, така и по света. Въпреки демонстрациите обаче Тръмп атакува с отговор, че разпоредбите му "действат", предава ВВС.

В събота неправителствена организация подаде жалба във федералния съд в Ню Йорк от името на всички блокирани по летищата. Според решението на съдията, тези, които имат визи и разрешение да бъдат в страната, не трябва да бъдат спирани.

Припомняме Ви, че още в първата си седмица на поста, новият държавен глава издаде няколко от обещаните в предизборната му кампания укази: временна отмяна на приемането на бежанци, забрана за жителите на Сирия, Ирак, Иран, Либия, Сомалия, Судан и Йемен да влизат в страната, както и инициирането на новата ограда между САЩ и Мексико.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега