Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ангелкова инспектира два морски плажа в Бургас

Ангелкова инспектира два морски плажа в Бургас

Централната и северната ивица са готови за сезона.

Министърът на туризма Николина Ангелкова инспектира два морски плажа на територията на Бургас. Оказва се, че централната и северната ивица са готови за сезона. Осигурени са задължителните по договор елементи.

"Бургас-север" е предаден на новия наемател едва на 8 юни, поради забавяния в процедурата за отдаване под наем на морския плаж. Въпреки това, от фирмата вече са осигурили всички задължителнитедейности – почистване, спасителни постове, медицинско обслужване. Плажът се почиствамашинно и ръчно, констатира министърът.

Поотношение на водоспасителната дейност стана ясно, че спасителите ще бъдат с 9човека повече от задължителния брой. Като добра практика министър Ангелковапосочи, че има изградени специализирани санитарни възли за хора с увреждания.Предстои да бъде обособен и детски кът. 

"Морскиплаж "Бургас-централен" се поддържа в изрядно състояние"", отбеляза Ангелкова. По думите й, новият наемател изпълнявастриктно договорните си задължения и има осигурени необходим брой спасителнипостове, спасители, медицинско обслужване, а почистването на плажа се извършварегулярно. 

Повреме на проверката на Централния плаж, Ангелкова се срещна с 19-годишната Жени Райкова, която работи като спасителтам. Само преди няколко дни младото момиче спаси от удавяне 14-годишен, следкрая на работния си ден.

"Вашата работа е високо отговорна и постъпката Ви епример за младите хора", й каза Николина Ангелкова. Двете разговаряха за това,че посетителите на плажа трябва да бъдат внимателни и да спазват инструкциитена спасителите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега