Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ангелкова откри българския щанд на най-голямото туристическо изложение в Израел

Ангелкова откри българския щанд на най-голямото туристическо изложение в Израел

Израел е сред водещите пазари в туристическите посещенията на чужденци в България и се нарежда на 12-о място за миналата година.

Министърът на туризма Николина Ангелковаоткри българския информационен щанд на международното туристическо изложениеIMTM - най-голямото в Източносредиземноморския регион и Израел. Форумът сенарежда на водещо място по значение сред международните борси в региона, катосе наблюдава непрекъснато увеличение на броя изложители, професионалнипосетители и крайни потребители.

В рамките на два дни - 6 и 7 февруари, гоститеще могат да разгледат предложенията на десетки страни. През миналата година всъбитието са участвали 1 780 изложители от 58 държави, а посетителите са билинад 27 000 души, от които 16 800 професионална публика.

България се представя с информационенщанд от близо 50 кв. м. Основен фокус в него са зимният и летният туризъм,които са сред най-търсените продукти от туристите в региона. Друг акцент савъзможностите за балнеолечение, което често се избира като допълнителна услугапрез последните години. Професионалистите и любителите, които посещават форума,ще могат да се запознаят и с културно-познавателните турове и пътуванията с целразвлечение, които България предлага.

Тази година заедно с Министерството натуризма на щанда се представят общини и фирми, като интересът нараства спрямогодина по-рано. Изложителите ни предлагат специализирани продукти - зимни илетни почивки, балнеолечение и културно-исторически маршрути.  

Израел е сред водещите пазари втуристическите посещенията на чужденци в България и се нарежда на 12-о място заминалата година. През 2017 г. повече от 200 хил. израелски туристи са пътувалиу нас, като се отбелязва ръст от 13,7% спрямо година по-рано.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега