Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Арестуваха българин, изнасилил две жени в Германия

Арестуваха българин, изнасилил две жени в Германия

33-годишен българин бе арестуван в Лондон и ще отговаря през съда по обвинения за изнасилване, предава немският информационен сайт "Berliner Morgenpost". Мъжът е определен като извършител на две нападения над жени през 2010-а и 2011-а година. Строителният работник ще бъде съден в Берлин.

33-годишен българин бе арестуван в Лондон и ще отговаря през съда по обвинения за изнасилване, предава немският информационен сайт  "Berliner Morgenpost". Мъжът е определен като извършител на две нападения над жени през 2010-а и 2011-а година. Строителният работник ще бъде съден в Берлин.

Властите са установили самоличността му преди две години, посредством ДНК профил. Засега нашенецът отказва да признае вината си. Не е ясно дали жертвите са избрани случайно, или не.

При първото престъпление, виновникът е нахлул в къщатапрез нощта и е нападнал тогава 72-годишната жена на 20 декември 2010 г. Българинът я упоил с кърпа на устата, след което я насилил сексуално. Напускайки къщата той взел със себе си 90 евро, един медал и чаршаф.

Смята се, че на 8 януари 2011г. българският гражданин е нахлул във вилата на втората си жертва във Ванзее. Тя оказала съпротива, но не успяла да се измъкне от нападателя си. Жертвата е била малтретирана, изнасилена и след това заснета от извършителя, който е отнесъл със себе си бижута на стойност 50 000 евро.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега