Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Артохолици творят добро настроение в Бургас

Артохолици творят добро настроение в Бургас

Всеки може да рисува, стига да го прави от сърце!

Красотата. Тя е в основата на всяко изкуство. Днес, в Деня на поезията празнуваме именно нея - празникът за очите и душата. За група бургаски младежи обаче изкуството придобива нови измерения. Те наричат себе си "Артохолици" и търсят начини да вдъхновят хората около себе си да творят.

"Артохоликс" е най-новият "сборен пункт" на любителите на изкуството, които желаят да изпробват и собствените си умения с четката. Под вещото ръководство на професионален художник, всеки може да се превърне поне за час в творец, независимо дали до този момент е рисувал или няма никакъв опит в изобразителното изкуство.

Новият клуб се намира на ул. "Княз Борис I" 89. Там, сред приятната атмосфера, на фона на спокойна музика, веднъж/два пъти седмично "артохолиците" разпускат след дългия работен ден, забавляват се на по чаша вино, създават приятелства и черпят вдъхновение един от друг.

Сбирките им са отворени за посетители, като участието в някое от арт събитията им изисква предварително записване чрез социалната мрежа "Facebook". Главните "артохолици" осигуряват платна, четки, бои и вдъхновение на всеки, решил да се включи, срещу минимална такса. А накрая всеки участник може да отнесе у дома творбата си за спомен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега