Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Асен Блатечки и компания с уникална комедия тази вечер в Бургас

Асен Блатечки и компания с уникална комедия тази вечер в Бургас

След безапелационния успех на „Побъркани от любов”, „За Господ забранено”, „За мишките и хората” и „Смях в залата” Асен Блатечки отново сяда на режисьорския стол в пиесата на Джони Мортимър и Брайън Кук „Когато котката я няма”.

След безапелационния успех на „Побъркани от любов”, „За Господ забранено”, „За мишките и хората” и  „Смях в залата” Асен Блатечки отново сяда  на режисьорския стол в пиесата на Джони Мортимър и Брайън Кук „Когато котката я няма”.

Историята надниква в  спалните на две семейства. Оказва се, че в едното има изобилие от секс, а в другото сериозно липсва. В едното семейство ролите на мъжа и жената са разменени, а в другото - преувеличени. Това, което ги свързва е, че всеки крие истинските мотиви на поведението си. Появяват се и две млади дами , който преобръщат живота на всички. Действието се развива в най-цветните и луди години на миналия век.

На Блатечки и Врачански партнират добре познатата на бургаската публика Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова. Сценографията и костюмите са дело на Антония Попова, а музиката е на Христо Намлиев.

“Събрали сме се само приятели да си правим кефа и да се забавляваме. Образите са доста различни като натюрели от самите нас. Калин, например, е обратното на това, което е в живота. Играе един агресивно сексуален тип, докато в живота е срамежлив. Няма по-голямо удоволствие и провокация за актьора от шанса да играе нещо съвсем констрастно от него самия”, коментира Блатечки.

Спектакълът  е копродукция на ДТ ”К.Величков”- Пазарджик и Театрална формация „Мелпомена”. Театралната формация е известна на Бургас, тъй като е гостувала с хитовите си постановки „Вражалец”, Досадникът” и „Големанов” и накара  бургаската публика  да се залива от смях. Приятелството, което свързва Маруся Русева от „Арт ателие” и Светлин Стоилов от  Театрална формация „Мелпомена”  и поради това, че залата на НХК се оказа тясна на премиерата през април, този път постановката ще  бъде представена отново в Бургас днес от 19 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега