Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Атанас Зафиров: Всички започнати проекти в Бургас ще бъдат подкрепени

Атанас Зафиров: Всички започнати проекти в Бургас ще бъдат подкрепени

Всички започнати проекти в Бургас ще бъдат подкрепени. Това заяви в ефира на NBT народният представител от Коалиция за България Атанас Зафиров. Той нарече абсолютна лъжа и спекулация твърденията на дейци на ГЕРБ, че правителството ще загърби Бургаски регион и ще пренасочи парите по програми и проекти за други региони.

Всички започнати  проекти в Бургас ще бъдат подкрепени. Това заяви в ефира на NBT народният представител от Коалиция за България Атанас Зафиров. Той нарече абсолютна лъжа и спекулация твърденията на дейци на ГЕРБ, че  правителството ще загърби  Бургаски регион и ще пренасочи парите по програми и проекти за други региони.

„Тази лъжа се лансира в Бургас, но в нея няма нищо вярно. Всички проекти ще бъдат завършени, като се държи строга отчетност, защото, действително в Бургас се изляха сериозни средства, но въпросът е ефективно ли беше тяхното усвояване”, подчерта Зафиров. Той бе категоричен, че ще изисква проверка за вложените до момента средства и дали няма злоупотреби.  Депутатът посочи, че действително град Бургас е бил своеобразна витрина на ГЕРБ, но  на 15км. от града  бившите от властта са забравили, че живеят хора. „Това рязко трябва да се промени и да се развива цялата област, а не само отделни центрове”, категоричен бе Атанас Зафиров.     

В предаването „Отзвук от деня”, бургаският народен представител изрази разочарованието си  от поведението на ГЕРБ. „Групата ГЕРБ, въпреки присъствието на видни физкултурници, явно не са усвоили един основен урок от спорта, а именно – да умееш да губиш с достойнство”,  заяви Зафиров. Според него поведението им с постоянното влизане и излизане от пленарна зала ще им изиграе лоша шега, защото хората очакват друго.     

Атанас Зафиров нарече погрешно тълкованието за нова тройна коалиция. „Няма никакви аргументи в тази посока и това се видя дори по начина на гласуване на кабинета”, изтъкна ток. Зафиров припомни, че още по време на предизборната кампания, Коалиция за България обяви своите намерения за съставяне на програмно - експертно правителство.     

По отношение на парламентарните комисии, Атанас Зафиров обяви, че желае да попадне в комисиите за борба с корупцията и вътрешен ред и сигурност. „Амбицията ми е да вспомогна, злоупотребите и негативни практики на ГЕРБ да излязат на бял свят и хората да видят как са били управлявани през последните четири години”, мотивира се той.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега