Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Атанас Зафиров поднесе цветя на Арменския паметник

Атанас Зафиров поднесе цветя на Арменския паметник

С поднасяне на цветя пред паметника на геноцида над арменския народ в центъра на Бургас председателят на групата за приятелство с Армения в 42 – то НС Атанас Зафиров отбеляза 23-тата годишнина от Арменската независимост.

С поднасяне на цветя пред паметника нагеноцида над арменския народ в центъра на Бургас председателят на групата заприятелство с Армения в 42 – то НС Атанас Зафиров отбеляза 23-тата годишнина отАрменската независимост.

След официалната церемония Зафиров се срещна спредставители на Арменската диаспора  в Бургас и на чаша кафеприпомни част от свършеното през последната година в областта на отношениятамежду двата братски народа. Като най-важни успехи и лична удовлетвореност тойпосочи откриването на Търговско представителство на Българската държава вЕреван, стартирането на авио чартър  между двете столици, както и облекчаванетона процедурите по получаване на Български визи за гражданите на Армения.

АтанасЗафиров изрази своята увереност, че в бъдещия парламент ще има стабилна групаза приятелство с Армения която ще продължи започнатото и ще способства зазадълбочаване на връзките в областта на икономиката, културата, образованието испорта.      

По повод празника Атанас Зафировизпрати поздравителен адрес  до посланика на Армения у нас АрсенСхоян. В него се казва:

“Уважаеми г-н Схоян,позволете ми да поднеса от свое име и от иметона НС на БСП поздравления по случай23 - годишнината от обявяването на Армения за независима република.Тази така значима дата във Вашата история заслужено дава повод за националнагордост и самочувствие.Вярваме,че приятелските и ползотворни отношения между Република България и РепубликаАрмения ще бъдат запазени и ще продължат и в бъдеще в името на просперитета идобруването на нашите два братски народа, и стабилното икономическо иполитическо присъствие на нашите две страни в международен план.ПожелавамВи здраве, сили и воля да продължите работата си за Република Армения и заблагото на нейните граждани.Използвам възможносттада подновя пред Вас  моето най - искрено уважение, почит ипризнание" 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега