Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Атрактивна изложба връща атмосферата на Бургас отпреди век

Атрактивна изложба връща атмосферата на Бургас отпреди век

Изложбата ще остане отворена за поссетители до 26-и януари 2018-а.

Атрактивна изложба ще пресъздаде автентичната атмосфера на Бургас отпреди век в КЦ "Морско казино". Експозицията "Завръщане въ стария Бургасъ" е посветена на празника на града - Никулден и ще бъде открита на 6-ти декември от 11:00 часа. Изложбата ще остане отворена за поссетители до 26-и януари 2018-а. Можете да я разгледате от понеделник до събота, между 10:00 и 18:30 часа.

Изложбата ще върне посетителите в Бургас от началото на ХХ век. Те ще могат да видят сградата на старата община, да влязат в нея и в кабинета на кмета с типичния за периода интериор и вещи, да прочетат интересни и забавни за днешния читател заповеди, молби и правилници.

Вървейки по старата бургаска улица, гостите ще имат възможност да се отбият в дрехарница, в която е представена дамската и мъжка мода, модерна за разглеждания период, аксесоари и шивашки пособия.

Всеки ще може да облече рокля или костюм, за да си направи снимка пред възстановка на старата балюстрада, да запише автентични за бургаската кухня рецепта или да разбере откъде е преминавал влака "Анхиало експрес".        

Акцентът в изложбата е поставен върху личности, допринесли за развитието на града ни в началото на миналия век. Видните бургазлии ще бъдат представени с портрети, информация за живота и делото им, както и с оригинални техни вещи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега