Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП влиза в предизборната кампания с подмладена листа и активно присъствие в интернет

БСП влиза в предизборната кампания с подмладена листа и активно присъствие в интернет

Залагайки на осъвременена визия, от столетницата са амбицирани, че новият имидж ще доведе до победа.

В първия ден на предизборната агитация БСП - Бургас даде начало на своята кампания с подмладена листа и заявка за активно участие в социалните мрежи и солидно присъствие в интернет. Залагайки на осъвременена визия, от столетницата са амбицирани, че новият имидж ще доведе до победа.

"Готвим се за една силна, много интензивна кампания. Този път ще дадем начало на предизборната си кампания на няколко части. Във вторник, на 1-ви октомври, ще представим кандидатите си за кметове по населени места. В общо 6 от 7 населени места ще имаме кандидат. На 3 октомври, от 11:00 часа в Експоцентър "Флора" ще представим и кандидатската си листа за град Бургас. Ние започнахме да представяме своята платформа още през октомври миналата година, така че имаме добра основа", заяви кандидатът за кмет Николай Тишев.

Той подчерта, че листата е почти изцяло обновена, с добре подбрана гражданска квота. В нея влизат и кандидати на Социалдемократите. По думите на Тишев, първите десет кандидата са под 45-годишна възраст, имало и много нови лица. Той отказа да поставя рамка за бройката общински съветници, но коментира какви ще бъдат приоритетите им.

"В региона има свободни работни места, но те са нископлатени и не представляват интерес за безработните лица. Индустриалните зони в Бургас представляват по-скоро логистични паркове. Там се изграждат предимно складове, които не предполагат разкриване на много или пък на високоплатени места. А един град, за да има бъдеще, в него трябва да има млади хора, хора на средна възраст, хора с деца. Области като Варна и Пловдив имат положителен прираст именно защото там се разкриват производства. Това ще бъде и наш приоритет", коментира Тишев по отношение на основните приоритети на програмата си.

"Очакваме висока избирателна активност и имаме амбиция за победа. Бургазлии се убедиха, че абсолютно мнозинство в Общински съвет не е полезно за никого, защото често дневният ред не съвпада с дневния ред на гражданите и проблемите, които те желаят да бъдат решени", коментира на свой ред общинският председател на БСП в Бургас - Живко Господинов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега