Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП представя алтернативния си бюджет

БСП представя алтернативния си бюджет

Нинова определи проектобюджета си като "демографски".

По традиция, паралелно с изготвения от правителството Бюджет за следващата година, левицата представя и своята алтернатива за планът сметка на държавата. Проектът на БСП ще бъде подложен на обществено обсъждане, след което ще бъде внесен в Парламента.

"В нашия Алтернативен бюджет се предлагат: гарантиран икономически растеж през регионите, инвестиции и българско производство, мерки за преодоляване на бедността и намаляване на неравенствата", обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя заяви, че този бюджет е демографски, защото чрез него се гарантира подобряване на здравния статус, образованието, икономиката, доходите и най-вече грижата за младите хора, семействата и децата.

"Освен това, предлагаме преизчисляване на всички пенсии, въвеждане на семейното подоходно облагане, данъчни облекчения за млади семейства. За пръв път предлагаме гарантирана помощ за работещи млади семейства при раждане на второ дете. Те ще получават еднократна помощ от 6400 лв., но само ако работят и се осигуряват", обяви още председателят на БСП.

Що се отнася до сметките на Министерството на финансите, Нинова определи проекта им като "начин за оцеляване на правителството" и обвини властта, че увеличава данъците на най-бедните хора. Тя добави, че  вдигайки тези данъци, се дават пари на администрацията предизборно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега