Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Барселона разгроми Ювентус с 3:1

Барселона разгроми Ювентус с 3:1

Барселона разгроми Ювентус след нажежен финал на турнира Шампионска лига на Олимпийския стадион в Берлин. Испанският тим надделя над италианските си колеги с 3:1.

Барселона разгроми Ювентус след нажежен финал на турнира Шампионска лига на Олимпийския стадион в Берлин. Испанският тим надделя над италианските си колеги с 3:1. С култовия вратар на Юве - Джанлуиджи Буфон се пребориха Ракитич, Суарес и Неймар. Попадението за Ювентус пък бе дело на Алваро Мората.

Още с началото на мача каталунците показаха хъс и амбиция за успех и превъзходството им се усещаше до края на срещата. Барселона започна ударно, а резултата откри хърватинът Иван Ракитич още в четвъртата минута. Според статистиката на футболния клуб, това е най-бързият гол на еврофинал в историята на отбора.

По средата на полувремето Ювентус засилиха играта си, но до края на първите 45 минути гол нямаше. Той дойде в 54-тата минута. Вратарят на каталунците успя да отбие атаката на Тавес, но топката попадна в краката на Мората, който я запрати във вратата за изравнителен гол.

Третият гол в срещата дойде в 68-ата минута след добро разиграване между Меси и Суарес. Уругваецът успя да пребори Буфон, който тъкмо бе отбил нападение на Меси. Третото попадение бе реализирано в 97-мата минута, след агресивна контраатака, в която надделя Неймар.

След снощния си успех Барселона записа рекорден втори требъл в историята си - в един и същи сезон испанците спечелиха купата на страната си, станаха национални шампиони и вдигнаха трофея на Шампионска лига.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега