Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Без екстремни жеги през август - температурите ще бъдат в нормата

Без екстремни жеги през август - температурите ще бъдат в нормата

Август ще пристигне с нестабилно време.

През следващия месец екстремни жеги няма да има. Това прогнозира синоптикът от НИМХ Красимир Стоев в ефира на БНТ. Температурите ще бъдат в рамките на обичайните за месеца.

Август ще пристигне с нестабилно време. През почивните дни над страната ще премине поредният студен атмосферен фронт. Преобладаващите температури в неделя ще са между 25-30 градуса, по-ниски от обичайните. Към 8-9 август отново се очакват превалявания.

През първото десетдневие въздушната маса над страната ще остане неустойчива и вероятността за превалявания остава, особено за източните райони. С малки колебания, в повечето райони температурите ще бъдат около и малко по-ниски от обичайните за периода. Относително по-стабилно, предимно слънчево и спокойно, с по-малка вероятност за валежи, ще бъде около средата на десетдневието. Температурите ще се повишат и станат по-високи от средните за периода, без да достигат екстремни стойности.

През по-голямата част от второто и третото десетдневие по-голяма е вероятността атмосферата да се запази относително стабилна. През повечето дни от второто десетдневие ще бъде предимно слънчево, Краткотрайни превалявания са възможни в средата на десетдневието. Относително по-високи ще са температурите през първата половина от деседневието, впоследствие слабо ще се понижат, но пак ще са близки до обичайните.

През третото десетдневие температурите ще останат близки и малко по-високи от климатичните норми, въпреки че през втората половина от десетдневието постепенно ще се понижават. Вероятност за валежи има около 22 август и към края на месеца.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега