Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безалкохолно вино и напитки в цветовете на дъгата на Wine Fest Burgas 2019

Безалкохолно вино и напитки в цветовете на дъгата на Wine Fest Burgas 2019

За първи път на фестивала ще има дегустация на екзотичната китайска напитка от ферментирало сорго.

В края на този месец предстои традиционният Wine Fest Burgas - фестивалът на виното. Той ще се проведе в дните от 26 до 28 юли във Флората. Освен българските вина, бургазлии и гостите на града ще имат възможност да дегустират и продуктите на повече от 40 изби и над 400 вина от цял свят - Гърция, Сърбия, Аржентина, Италия, Испания, Франция,  Австралия, Чили и други страни.

Както вече Ви разказахме, един от акцентите в програмата ще бъде любимата напитка на Тирион Ланистър от “Игра на тронове”, а именно вино от Дорн. Освен това обаче ще имаме възможността да опитаме и вино в което няма никакъв алкохол, който е отстранен по естествен и натурален начин, както и вина в най-различни цветове - синьо, зелено, оранжево... За първи път на фестивала ще има дегустация на екзотичната китайска напитка от ферментирало сорго.

За разнообразието и пъстротата на фестивала ще допринесат и участниците със сирена с трюфели, трюфели, бонбони с трюфели, както и екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки. Тази година в рамките на фестивала посетителите ще могат да гласуват за "Любимо вино" в три категории: червено, бяло и розе, като един от гласувалите ще спечели специална селекция вина от фестивала.

Цената на входния билет е 10 лева и включва безплатна дегустация по щандовете и подарък -  брандирана професионална дегустационна чаша. Цената за два дни от фестивала е 15 лева, а за трите дни - 20 лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега