Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Безопасни улици от Валя" празнува 4-ти рожден ден

"Безопасни улици от Валя" празнува 4-ти рожден ден

Организацията ще посрещне празника си с редица инициативи. Начало на честванията ще даде концертът под надслов „Глас към небесата“.

Фондация „Безопасни улици от Валя“ тази година навършва четири години от създаването си. Организацията ще посрещне празника си с редица инициативи. Начало на честванията ще даде концертът под надслов „Глас към небесата“.

Петото издание на спектакъла в памет на всички жертви по пътищата ще се състои днес, от 20 часа, в Летния театър. Както винаги в него ще вземат участие едни от най-добрите изпълнители в България - Орлин Павлов, Теди Кацарова, Стефан Илчев, Володя Стоянов, Стефан Митров, Тони Дачева, Маги Джанаварова и много други.

Програмата ще продължи със състезание за „Най-добър шофьор на Бургас“. То ще се проведе на 25-и юли (събота) с начален час 16:30. Предизвикателството ще се проведе в два кръга, които ще вървят успоредно един с друг. Докато едните участници шофират из улиците на града, другите ще преминат по специално изграден полигон.

Всички ще бъдат оценявани от екип от авто-инструктори и специалисти по безопасно шофиране дали съобразяват пътната обстановка, дали избират правилната скорост, дали спазват необхдимата дистанция и дали владеят добре автомобила си. Желаещите да се включат в надпреварата могат да го направят на страницата на фондацията.

На 26-и (неделя) пък ще се проведе велошествие „Да покараме с кмета“. То ще стартира в 10:00 часа от спирката на старата дивизия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега