Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безплатни изследвания и прегледи на изложението "Зона Здраве 2018"

Безплатни изследвания и прегледи на изложението "Зона Здраве 2018"

Изложението ще се проведе на 21 и 22 април.

Кръводарителска акция, изследвания, прегледи, консултации с лекари, психолози, природна и алтернативна медицина, био козметика, над 100 атрактивни награди и много забавления за деца и възрастни. Това предлага на бургазлии третото издание на изложение "Зона Здраве", което ще се проведе на 21 и 22 април от 11 до 19 ч. в бургаски търговски център в ж.к. "Изгрев". Входът за посетители е свободен.

Безплатните изследвания включват анонимен тест за хепатит С, измерване на кръвна захар, определяне на риска от развитие на диабет, съвети за контрол на диабета, консултации с ендокринолог, тест за разширени вени.

На място бургазлии ще имат възможността да се консултират с различни специалисти - кардиолози, уролог, нефролог, неонатолог, гинеколог, ендокринолог, физиотерапевт и др. Спортни школи и клубове, субсидирани от Община Бургас, ще промотират активния начин на живот за добро здраве.

За поредна година акцент е поставен върху очното здраве и ранното откриване на зрителни аномалии с прецизна техника. Ще можете да измерите диоптъра си, да си направите преглед за катаракта, макулна дегенерация, глаукома. Ще има зона за природна козметика и грим.

В "Зона Здраве" 2018  участват рекорден брой изложители - повече от 50. Тази година ще има и благотворителна акция-базар  от Движение на българските майки - Бургас. Средствата от базара ще бъдат в помощ на Дома за медико-социални грижи "Вяра, Надежда, Любов".

"Зона Здраве" се организира от Институт за здравно образование - неправителствена организация с мисия за повишаване на здравната информираност. Партньори са Национална пациентска организация, Община Бургас, РЗИ - Бургас, БЧК, Бургаският свободен университет.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега