Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безплатни прегледи и консултации в четвъртото издание на "Зона Здраве"

Безплатни прегледи и консултации в четвъртото издание на "Зона Здраве"

Изложението ще се проведе на 6 и 7 април от 11 до 19 ч.

Кръводарителска акция, изследвания, прегледи, консултации с лекари, психолози, природна и алтернативна медицина, био храни и козметика, томболи с над 100 атрактивни награди - това предлага на бургазлии четвъртото издание на форум „Зона Здраве“, което ще се проведе на 6 и 7 април от 11 до 19 ч. в бургаски търговски център в ж.к. “Изгрев”. Входът за посетители е свободен. 

„Зона Здраве“ се организира от Институт за здравно образование, с партньорството на Национална пациентска организация, Община Бургас, РЗИ – Бургас. Специален гост на форума тази година е фондацията на Нана Гладуиш – „Една от 8“. Фондацията подкрепя жените в борбата им с рака. Можете да помогнете на дейността й, като дойдете и дарите перука.

Анонимно изследване за хепатит С ще проведе Национална пациентска организация съвместно с УМБАЛ Бургас и Лаборатория Лина.  Ще има също: безплатно измерване на кръвна захар и кръвно налягане, определяне на риска от развитие на диабет, тест за разширени вени, кът за гримиране, психологически консултации.

Най-големите бургаски лечебни заведения се включват в събитието с консултации от свои специалисти по график – сред които кардиолози, уролог, хирург, гинеколог, ендокринолог, физиотерапевт и др. УМБАЛ Бургас организира кръводарителска акция в първия ден на изложението – 6 април от 11 до 15 ч. Спортни школи и клубове от Бургас ще промотират активния начин на живот за добро здраве.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега