Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бен Арфа: Все още мога да спечеля Балон д'Ор

Бен Арфа: Все още мога да спечеля Балон д'Ор

Звездата на Нюкасъл Хатем Бен Арфа започна сезона във Висшата лига много силно и смята, че професионалното му израстване може да му донесе приза за „Най-добър играч във света” много скоро.

Звездата на Нюкасъл Хатем Бен Арфа започна сезона във Висшата лига много силно и смята, че професионалното му израстване може да му донесе приза за „Най-добър играч във света” много скоро.

Крилото на „свраките” е убеден, че може да спечели най-престижната индивидуална награда във футбола Балон д’Ор. 26-годишният французин направи впечатляващо представяне в първите няколко кръга от шампионата на острова и вярва, че притежава всички необходими качества за да стане най-добрият играч във света. По този повод той заяви пред английския вестник „Daily Mirror”:

„Знам, че някои хора могат да ме помислят за луд, но аз все още продължавам да мечтая за спечелването на Балон д’Ор. Убеден съм, че е възможно да осъществя тази моя цел. Мечтите не са забранени. Аз все още вярвам, че някой ден ще стана най-добрият играч в света, но моята най-голяма награда няма да бъде това, а фактът, че съм успял да мина през толкова много трудности, за да стигна до върха.”

„Успях да разочаровам толкова много хора през годините, защото тези хора наистина бяха прави, че аз не съм бил достатъчно голям професионалист.” Очаква се Алън Пардю да заложи на Бен Арфа и в предстоящия домакински мач на тима срещу Хъл Сити в края на седмицата.

Повечето футболни залози и експертни мнения на острова сочат „свраките” за фаворит в мача на „Спортс Дайрект Арина” тази събота.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега