Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бен Афлек грабна "Златен глобус" за най-добър режисьор

Бен Афлек грабна "Златен глобус" за най-добър режисьор

Бен Афлек е големият победител на 70-ата церемония по раздаване на наградите "Златен глобус", която се проведе в хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли Хилс, предадоха световните агенции.

Бен Афлек е големият победител на 70-ата церемония по раздаване на наградите "Златен глобус", която се проведе в хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли Хилс, предадоха световните агенции. Афлек получи приза за най-добър режисьор за "Арго", а самият филм - за най-добра драма. Любопитното е, че той не е номиниран за "Оскар" за най-добър режисьор.

Куентин Тарантино получи "Златен глобус" за най-добър сценарий за филма "Джанго без окови".  "Златен глобус" за най-добър чуждоезичен филм спечели "Любов" на един друг австриец - режисьора Михаел Ханеке.

Наградата за най-добра актриса в поддържаща роля отиде при Ан Хатауей за ролята й в "Клетниците". Това е първи "Златен глобус" в кариерата на 30-годишната американка. "Златен глобус" за най-добър актьор в драма получи британецът Даниъл Дей-Луис за превъплъщението си в образа на Линкълн в едноименния филм на Стивън Спилбърг.  "Златен глобус" за най-добра актриса в драма получи американката Джесика Частейн за ролята си в "30 минути след полунощ".

Наградите "Златен глобус", които се присъждат от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, са смятани за втори по престиж след "Оскар"-ите. Церемонията, водена от американските комедийни актриси Тина Фей и Ейми Пьолер, бе следена с особен интерес, тъй като наградите "Златен глобус" са добър барометър за най-престижните отличия в света на киното.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега