Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Библейската история за Рождество Христово оживява в Поморие

Библейската история за Рождество Христово оживява в Поморие

Тази Коледа Община Поморие ще пренесе своите граждани и гости във времето, преди повече от 2000 години, когато се е родил Божият син. Спектакълът „Рождество Христово” ще пресъздаде по достъпен и вълнуващ начин историята, разказана в Светите евангелия от Матей и Лука.

Тази Коледа ОбщинаПоморие ще  пренесе своите граждани и гости въввремето, преди повече от 2000 години, когато се е родил Божият син. Спектакълът„Рождество Христово” ще пресъздаде по достъпен и вълнуващ начин историята,  разказана в Светите евангелия от Матей иЛука.

На 23 декември 2014 г.,от 17:30 часа, градинката пред храм „Свето Рождество Богородично” ще сепревърне във Витлеем, а в ролите на Мария, Йосиф, Ангела, цар Ирод, мъдреците ипастирите ще се превъплътят талантливите актьори от Детска театрална студия„Светулка” при НЧ „Светлина 1939” – Поморие. Специално за спектакъла ОбщинаПоморие ще изгради декор, напомнящ „яслите”, в които се е родил Христос.

„Постановката енасочена най-вече към децата, но ще бъде интересна и зрелищна и за възрастните.Поморие е сред малкото градове в България, които ще реализират подобенспектакъл на открито. Освен да създадем коледен дух в града, с тази инициативаискаме и да напомним, че Коледа не се състои само в подаръците, украсата,добрия старец и трапезата. На Коледа християните празнуват Рождество Христово.”– каза кметът Иван Алексиев.

Декорът за спектакълаще намери и друго приложение. Община Поморие организира забавление за деца спрофесионални аниматори. В дните от 19-ти до 22-ри декември, от 16:00 до 17:30 часа,те ще се забавляват с Дядо Коледа, Снежанка, елфите и всички техни любимигерои.Заповядайте!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега