Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бивши възпитаници на бургаска гимназия с акция #ВърниОбратно

Бивши възпитаници на бургаска гимназия с акция #ВърниОбратно

#ВърниОбратно се очертава да се превърне в традиция за ПМГ "Никола Обрешков", а защо не и за други училища.

Бивши ученици на бургаска гимназия организираха акция под мотото "Върни обратно". Вече порасналите възпитаници на ПМГ "Акад. Никола Обрешков" събраха над 8 000 лева, с които ще подпомогнат своето училище, давайки пример и вдъхновение как гражданите могат сами да подобрят образователната инфраструктура с общи усилия.

Инициативата е на Випуск 2002 на бургаското математическо училище. По случай 15-ата годишнина от завършването си, бившите възпитаници на ПМГ решават да съберат 8 000 лева, с които да оборудват учебното заведение с модерни и интерактивни системи за обучение.

Бившите ученици събират парите сами, без помощ от фирми, организации, общински или държавни органи. По този начин те искат да покажат, че по-доброто образование зависи от всички нас. Голяма част от випуска прегръща идеята и резултатът е, че първоначално изглеждащата голяма сума от 8 000 лева е надмината.

Така не само училището ще се сдобие с последно поколение технология, но и ще останат пари за награди на заслужили ученици през идващата учебна година. По стъпките на Випуск 2002 върви и Випуск 2003. Така #ВърниОбратно се очертава да се превърне в традиция за ПМГ "Никола Обрешков", а защо не и за други училища.

Дарението ще бъде предоставено на ръководството на гимназията в петък - 15 септември, информират от пресцентъра на Общината.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега