Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бизнесмен увеличава заплати срещу прочетена книга

Бизнесмен увеличава заплати срещу прочетена книга

Той е в топ 50 на най-богатите украинци.

Украинският бизнесмен Евгений Черняк увеличава заплати срещу прочетена книга. Това коментира той самият в интервю за "Форбс", цитирано от сп. "Лира".

Черняк е на чело на алкохолен гигант. Той е в топ 50 на най-богатите украинци, макар че по начина му на живот не личи. Самият той се определя като човек "водещ беден начин на живот" - без армия от охранители и секретарки, луксозни возила и хотели.

За разлика от много милионери по света, той вярва, че тайната на богатството е съсредоточаването върху един бранш и бизнес, който да развиваш. И той го прави. А една от най-големите му сладости е литературата. Открил я докато бил в армията. И оттогава до днес книгите са негов спътник.

Това е и причината едно основните му изисквания към служителите му е те да не спират да се усъвършенстват и развиват. А това неимоверно е пряко свързано с четенето на професионална и художествена литература, смята бизнесменът.

Затова, когато някой от служителите му поиска увеличение на заплатата, едно от условията е устен изпит при началника. А той представлява препитване по тема и/или книга, част от списъка с препоръчани от самия Черняк четива.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега