Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Билетите до остров "Света Анастасия" поевтиняват от 15-и септември

Билетите до остров "Света Анастасия" поевтиняват от 15-и септември

Графикът на корабчетата ще остане почти непроменен до средата на месеца. Изменение има в последния курс на общинския катамаран "Анастасия", който вече ще потегля от Морска гара в 17 часа.

Редовните курсове до остров "Света Анастасия" продължават и през септември, съобщиха от администрацията на атракциона. През втората половина на месеца, обаче, предстои промяна в цените за пътуване до туристическия комплекс. След 15-и септември, билетите поевтиняват. Стандартният пропуск ще струва 9 лева, ученици и пенсионери ще посещават острова срещу 6 лева, а деца до 7 години и хора с увреждания - безплатно.

Графикът на корабчетата ще остане почти непроменен до средата на месеца. Изменение има в последния курс на общинския катамаран "Анастасия", който вече ще потегля от Морска гара в 17 часа. През седмицата четири корабчета ще обслужват общо 10 курса. През уикенда курсовете ще бъдат 11.

И през септември мини еко бусчета осигуряват връзка между Морска гара и Моста на всеки 15 мин. Цената на билета е 1 лев в едната посока, а деца до 7 години пътуват безплатно. Маршрутът, по който се движат, е Морска гара – паркинг пред „Старата фрегата“ – площадката пред входа на Централен плаж – Моста и обратно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега