Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бингам и Мърфи преиграват световния финал по снукър в зала "Младост"

Бингам и Мърфи преиграват световния финал по снукър в зала "Младост"

Тази вечер в Бургас ще се проведе голямото снукър шоу. Демонстративният двубой между световните шампиони Стюарт Бингам и Шон Мърфи ще се проведе в зала Младост от 20:00 часа.

Тази вечер в Бургас ще се проведе голямото снукър шоу. Демонстративният двубой между световните шампиони Стюарт Бингам и Шон Мърфи ще се проведе в зала Младост  от 20:00 часа.

Заедно с Шон Мърфи и Стюарт Бингам ще пристигнат английските таланти Оливър Лайнс и Джеймс Кейхил. В шоуто ще вземат участие и българските играчи Братислав Кръстев и Георги Величков.За финал на вечерта Стюарт Бингам ще даде реванш на Шон Мърфи в 4 от 7 фрейма. Очаква се цялото шоу да продължи около 3 часа. За притежателите на VIP билети събитието ще бъде още по-дълго, защото ще имат възможност да се срещнат с големите снукър звезди на организиран коктейл 1 час преди мача, където да разменят няколко думи, да си направят снимки и да вземат автографи.

Голямото шоу започва с демонстративни мачове между световните шампиони и българските звезди Братислав Кръстев и Георги Величков, които ще изиграят по един фрейм. След това българските таланти ще срещнат английските си колеги след изтеглен жребий. Победителите от тези двубои ще играят срещу Шон Мърфи и Стюарт Бингам, които ще оформят полуфиналите в демонстративния турнир.  

Кулминацията на вечерта ще бъде битката между Бингам и Мърфи, която ще се играе във формат 4 от 7 фрейма. Ако някой от световните шампиони загуби своя полуфинал, тогава ще има още един двубой след гвоздея на вечерта, който ще определи победителя в турнира. Водещ на голямото шоу е бъде Йордан Божинов, който коментира джентълменския спорт по Евроспорт. По програма ще има 10 минутна почивка преди финалния двубой за вечерта. В залата ще може да се влиза и излиза след всеки фрейм.

Билетите за демонстративните двубои могат да се закупят от касите на EasyPay в цялата страна, сайта на Eventim, и всички техни партньори.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега