Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благодарствените картички за чуждестранни туристи ще струват над 24 000 лева на държавата

Благодарствените картички за чуждестранни туристи ще струват над 24 000 лева на държавата

Една бройка от картичката ще струва между 6 и 7 стотинки.

Отпечатването на картичката, с която Министерството на туризма ще благодари на чужденците, почивали у нас, ще струва между 24 000 и 27 000 лева. Това показват сметките на ведомството, оповестени от министър Николина Ангелкова. Една бройка от картичката ще струва между 6 и 7 стотинки.

"Идеята да изпратим тезикартички на чуждестранни туристи, които са посетили нашата страна дойде от товада покажем едно лично отношение към тях. Смятам, че такъв жест със сигурност епо-различен маркетингов подход и по-различно представяне на нашата страна,свързано с личното докосване на тези туристи", обясни министърът на туризма в ефира на "Фокус".

Както вече Ви разказахме, дизайнът на картичката повтарятози на марката посветена на "2017 - Международна година на устойчивиятуризъм за развитие", създадена от Тетяна Узунова. На филателното издание са изобразени стенописи на РилскияМанастир и Тракийската казанлъшка гробница. Визията еодобрена от Експертният съвет по маркоиздаване към Министерство на транспорта,информационните технологии и съобщенията.

"По този начин направихмекартичка с изображения, които достойно да представят културно-историческотонаследство на България. Смятам, че дизайнът се получи много добре. Представяйкиги във формата на кръгове, които са символ на вечността и безкрайността, товадопълнително дава представа за корените на нашата страна", допълни Ангелкова.

"Най-добрият начин да разберем дали сме се справилис тази задача е да проследим кой от тези туристи се е върнал в България засвоята почивка или е препоръчал нашата страна на своите приятели и роднини.Знаете, че най-добрата реклама е от уста на уста", заяви Ангелкова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега