Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен базар "Заедно за Ива" ще се проведе през уикенда в Бургас

Благотворителен базар "Заедно за Ива" ще се проведе през уикенда в Бургас

Този уикенд в Бургас ще се проведе шестият по ред и последен за годината благотворителен базар "Заедно за Ива".

Този уикенд в Бургас ще се проведе шестият по ред и последен за годината благотворителен базар "Заедно за Ива". На 30 септември и 1 октомври, между 10 и 19 часа, на пл. "Тройката" ще се предлагат много детски играчки, книги, бижута, ръчно направени от различни майстори на ръчната изработка и много други неща на символични цени. Всички събрани средства ще бъдат използвани за лечението на Ивелина Димитрова.

Преди 10 години Ива пострада при пътен инцидент на околовръстния път Бургас - Созопол. Катастрофата причини смъртта на неин приятел, а нея остави прикована към инвалидна количка. Младата жена е с два счупени гръбначни прешлена 6-7ТХ и 5-8 ТХ спукани, увреждане на гръбначен мозък и още много травми по тялото. Към този момент Ива е в стабилно състояние и не спира да търси начини, за да събере оставащата й сума за операция.

Русенката има оферта от Американският институт по мини инвазивна гръбначна хирургия AIMIS в Кипър, а специалистите там дават не малки надежди Ива да подобри здравословното си състояние. Операцията се състои в поставяне на титаниеви импланти за укрепване на гръбначната колона, операция на нерв и присаждане на стволови клетки и декомпресия на гръбначният мозък.

Всеки посетил базара и закупил поне един артикул в полза на Ива ще има възможността да се запише за специалната награда, която ще се разиграе чрез томбола- уикенд за двама, осигурен от Хотелски комплекс „Борика” град Чепеларе.

Общата сума за лечението на Ивелина в Кипър е 130 000 лева. Към днешна дата по дарителската сметка на Ивелина има 103 000 лева, нужни са и още 27 000 лева. Който желае да помогне, може да го направи и чрез дарителски смс на номер 17 777 с текст DMS IVELINA (на стойност 1 лев), както и чрез превод на сума по дарителската сметка:

Титуляр Ивелина Руменова Димитрова
IBAN:BG18BPBI88981030007946
BIC: BPBIBGSF
Postbank ,Пощенска банка/ град Русе

Чрез превод към PayPal: ivelinadimitrova89@gmail.com

Чрез групата базар във Facebook

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега