Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителни базар и концерт събраха средства за ЦНСТ Поморие

Благотворителни базар и концерт събраха средства за ЦНСТ Поморие

Лятната сцена на читалище ”Светлина 1939” отново събра пред себе си жители и гости на Поморие, за да им припомни едни от най-ценните добродетели – милосърдие и човещина.

Лятната сцена на читалище ”Светлина 1939” отново събра предсебе си жители и гости на Поморие, за да им припомни едни от най-ценнитедобродетели – милосърдие и човещина.  Товасе случи на благотворителен концерт „Молитва”, състоял се на 09-и август/неделя/. Инициативата бе организирана в помощ на децата от Центъра занастаняване от семеен тип в град Поморие и се прие с радост и отворени сърца.

Специалният гост на концерта - Милен Тотев, известен ощекато „българският Булат Окуджава”, спечели публиката с изпълненията си. Песнитему представляваха своеобразна молитва, отправена за децата, за техните майки ибащи, учители и възпитатели и всички нуждаещи се от подкрепа хора.

За събирането на средства допринесе и благотворителниятбазар с детски рисунки, книги и сувенири, в който се включиха представители наобразователен център Руска школа – град Бургас, ръководени от Илья Шляховой.

Сумата, събрана на благотворителния базар, бе връчена на управителяна ЦНСТ Поморие Валентина Ганева. За децата от центъра бяха осигурени иподаръци: маса за работа на открито, тента за градината и материали за работа.

Събитието бе осъществено благодарение на Продуцентски център "Славянски орден", застрахователна компания „Медико 21” и НЧ „Светлина 1939”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега