Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Блатечки на интервю за работа по "Метода Грьонхолм" в Бургас през януари

Блатечки на интервю за работа по "Метода Грьонхолм" в Бургас през януари

В началото на новата 2017-а бургазлии и гостите на града ще имат възможността да се наслади на поредната шеметна театрална премиера.

В началото на новата 2017-а бургазлии и гостите на града ще имат възможността да се наслади на поредната шеметна театрална премиера. На 12-и януари на сцената на НХК четирима популярни театрални актьори ще се явят на интервю за работа по "Метода Грьонхолм".

Манипулативните офис игри ще въвлекат Асен Блатечки, Светлана Бонин, Николай Урумов, Христо Бонин в смесица от интелектуален трилър и психологическо криминале – нещо като риалити шоу, нещо като сложен шахматен ребус. Режисьор на постановката е Пламен Панев, а самата постановка е интерпретация на пиеса на испанския драматург Жорди Галсеран.

"Методът Грьонхолм" проследява как протича кастинг в огромна супер известна фирма за ръководна длъжност с фантастично възнаграждение. Подборът става чрез специално изработена процедура, наречена по името на шведския психолог Грьонхолм. В стерилното помещение без изход се срещат четирима кандидати за добре платена длъжност. Вместо обичайното събеседване обаче им предлагат странна игра.

Невидимият шеф им поставя задачи, коя от коя по-нелепи и подозрителни, тласкайки конкурентите в битка на живот и смърт. Зловещият офис-трилър е блестящо написан и безпощадно разголва съвременните отношения между героите, обсебени от страстта към парите и високите постове.

"Методът Грьонхолм" идва в Бургас благодарение на Маруся Русева и „Арт Ателие”. Билети можете да закупите на касата на НХК и на тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега