Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Близки на семейството: У нас твърдят, че трябва да оставим Натали да си отиде

Близки на семейството: У нас твърдят, че трябва да оставим Натали да си отиде

Борбата на Нати за движение вече е борба за живот.

Вече 10 години родителите на Натали се борят, за да има тя бъдеще. Семейството преминава през все по-страшни диагнози и състояния, които отнемат от надеждата им. От 5-годишна възраст Нати провежда ежедневна интензивна рехабилитация, която да й помогне да превъзмогне Детска церебрална парализа.

В момента детето страда и от разновидност на синдрома на Хишпрунг - вродено заболяване на дебелото черво, заради което Нати не може нито да се храни, нито да пие вода. Борбата за движение вече е борба за живот.

Проведени са консултации с гастроентеролози, педиатри, генетици, детски и хирурзи в София, Варна, Стара Загора, Пловдив и включително всички големи медицински центрове в България, но случаят е обявен като комплициран и с невъзможност за лечение на място. От Фонда за лечение на деца вече са отказали подпомагане за лечението на Натали в чужбина.

"Според Фонда, това дете няма нужда да се храни. Няма нужда да пие вода. Няма нужда да живее. Според Фонда, родителите на Натали, които се борят за детето си от вече десет години, трябва да спрат да го обичат, и без много шум да го оставят да си отиде...", коментират инициаторите на поредната благотворителна акция, този път, посветена на живота на детето.

Семейството на Натали има оферта от берлинска клиника, в която предлагат биопсия, изследвания и операция от спешен порядък, като дават отлични прогнози за пълно излекуване на болестта. Необходимите средства за курса на лечение възлизат на 39.178,00 евро. Всеки, който желае, може да помогне с превод по сметка:

IBAN: BG86 IORT 8048 5024 7707 00
BIC: IORTBGSF
Титуляр: Калояна Канариева

Можете да помогнете и с DMS NATALI - 17777

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега