Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бойни изкуства и спортни танци на централния площад в Поморие

Бойни изкуства и спортни танци на централния площад в Поморие

29 август ще бъде ден, посветен на спорта в Поморие. След официалното откриване на „Байк парк Поморие” от 17:00 часа, на площад „Св. Св. Кирил и Методий”, от 19:00 часа, състезателите от Айкидо клуб Поморие ще направят демонстрация на бойни изкуства, а след тях, в 20:00 часа, ще се проведе концерт на Клуб по спортни танци Поморие.

29 август ще бъде ден, посветен на спорта в Поморие. След официалното откриване на „Байк парк Поморие” от 17:00 часа, на площад „Св. Св. Кирил и Методий”,  от 19:00 часа, състезателите от Айкидо клуб Поморие ще направят  демонстрация на бойни изкуства, а след тях, в 20:00 часа,  ще се проведе концерт на Клуб по спортни танци Поморие.

Малките шампиони от спортните клубове ще демонстрират своите умения и ще зарадват гостите със зрелищно представление. Айкидо клуб Поморие е един от най-многобройните в страната. Децата от клуба участваха в демонстрациите по време на Световния семинар по Джу - Джицу и Международната Будо Гала по традиционни бойни изкуства, които се проведоха в Поморие през месец април 2013 г.

Тогава в града пристигнаха президентът и техническите директори на Световната Джу-Джицу и Кобудо организация, които дадоха много висока оценка за уменията и представянето на децата. КСТ Поморие са абсолютни шампиони по спортни танци за България. Състезателите от клуба имат множество медали от национални и международни състезания. Предстои им да се състезават и за Световната купа по спортни танци на 31 август, в рамките на Международния турнир „Купа Бургас”.         

Демонстрациите на бойни изкуства и спортни танци се организират за втора поредна година от Община Поморие, Айкидо клуб Поморие и КСТ Поморие. Събитието има за цел да запознае деца и възрастни със съчетанието между спорт и изкуство и да привлече към тях повече привърженици.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега