Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бойчев: Приоритетът ми в парламента ще бъде пътят Бургас - Слънчев бряг

Бойчев: Приоритетът ми в парламента ще бъде пътят Бургас - Слънчев бряг

Шестимата бургаски народни представители в групата на ГЕРБ стартират регулярните си приемни в региона.

Шестимата бургаски народни представители в групата на ГЕРБ стартират регулярните си приемни в региона. Днес всички те представиха пред журналисти комисиите, в които членуват, както и приоритетите, по които ще работят в рамките на мандата си.

Депутатите от бургаския избирателен район са си разпределили общините в областта и приоритетно ще гостуват за срещи с избирателите в тях. Приемните дни ще бъдат всеки понеделник, като всеки колега ще се съсредоточи в определена община - Ивелина Василева - Приморско и Айтос, Димитър Бойчев - Несебър и Карнобат, Диана Саватева - Царево и Малко Търново, Диана Йорданова - Созопол и Камено, Ася Пеева - Поморие и Руен, Галя Василева - Средец и Сунгурларе.

Що се отнася до приоритетите, Димитър Бойчев посочи, че основната и първа работа в комисията по икономическа политика и туризъм за него ще бъде доизграждането на четирилентовия път Бургас - Слънчев бряг. По думите му, той и колегите му са дали няколко дни на новия регионален министър "да влезе в ритъм" с новия си пост, като предстои да отправят към него питане за конкретния срок, в който инфраструктурният проект ще бъде завършен.

В рамките на този мандат, бившият екоминистър - Ивелина Василева поема ръководството на комисията по околната среда и водите. Тя посочи, че приоритетно ще работи по опазването чистотата на въздуха и водопречиствателните съоръжения по Черноморието. Василева е член и зам.-председател на комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове. Тя посочи, че ще работи за това добрите проекти в региона да продължат да се изпълняват.

В 44-ото народно събрание народният представител Диана Йорданова ще бъде зам.-председател накомисията по бюджет и финанси и член на тази за вероизповеданията и правата на човека. Като своя първа мисия тя ще работи по случаите на неизплатени възнаграждения у нас. Днес тя посочи, че докладът, който комисията готви, ще върви и със законодателна инициатива, така че този проблем да бъде трайно разрешен. По думите й, през последните години се развива тенденцията некоректните работодатели да са все по-малък брой, а неизплатените заплати - във все по-малки размери.

Диана Саватева пък влиза в състава на комисиите по вътрешна сигурност и обществен ред и тази по култура и медии. Един от приоритетите й ще бъде проектът за разкриване на факултет на Националната художествена академия в Бургас. Идеята е за целта да се използва втория етаж на пристанищната Мангазия, а специалностите, които ще открият дом в Бургас, да бъдат модерни и иновативни, свързани с дигиталния дизайн и съвременните изкуства.

Народният представител Ася Пеева ще участва в комисиите по образование и наука и по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите. Като своя задача номер едно, тя вижда работата по преразглеждането на системата за делегираните бюджети и осигуряването на равен достъп до качествено образование.

Най-новото попълнение в групата на ГЕРБ от Бургас е Галя Василева. Пред медиите днес тя заяви, че като млад човек ще работи най-вече в полза на политиките, насочени към младежите, насърчаването на спортната активност и т.н. Тя ще участва в комисиите по политиките за българите в чужбина и тази за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега