Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Имаха сценарий срещу мен - да ме задържат и в ареста да ме убият

Борисов: Имаха сценарий срещу мен - да ме задържат и в ареста да ме убият

Имало е подготвен сценарий да ме задържат и в ареста да ме убият. Такова решение се взима от Ахмед Доган. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод „нестандартното решение“ на БСП и ДПС да назначат Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Имало е подготвен сценарий да ме задържат и в ареста да ме убият. Такова решение се взима от Ахмед Доган. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод „нестандартното решение“ на БСП и ДПС да назначат Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

„След като тези три партии признаха изборите, и в тази криза отново ГЕРБ е първа политическа сила, те казаха, че с ръководството на ГЕРБ трябва да се разправят по нестандартен начин и само г-н Пеевски се бил съгласил да извърши всичко това. Те са подготвили сценарий - да ме задържат и в ареста да ме убият. Затова Станишев казва - нестандартно, само този човек, с риск за живота си, пое този ангажимент. Кой ангажимент? Десет дни Орешарски, Местан и Станишев не казват - кой го е предложил. Всички знаем, че такова решение се взима само от Ахмед Доган. Чие име беше цитирано в официално писмо, на централа, за поръчка срещу мен. Това е нестандартното”, обясни Борисов.

„На езика на комунистите, тъй като моя дядо, когато са го убили в затвора с тояги, са написали в епикризата, че починал от червен вятър. Цинизмът е, че този червен вятър го е отнесъл. Това са готвили да направят и затова са тичали при главния прокурор още в петък“, заяви Борисов.   

По думите на Борисов обаче сценарият бил осуетен за негова радост от протестите. „Най-голямото предателство в съвременната история - да дадеш на една етническа партия националната си сигурност и още в петък е изваден целият агентурен апарат на България“, допълни експремиерът.

Според Борисов БСП, ДПС правили всичко възможно да паднат от власт.„Те са пълна катастрофа, познавам Станишев, Орешарски, Доган, това не са глупави хора, не могат да правят такива грешки, без да искат, затова стигам до извода, че ги правят нарочно“, категоричен беше Борисов.

След като тези три партии признаха изборите, и в тази криза отново ГЕРБ е първа политическа сила, те казаха, че с ръководството на ГЕРБ трябва да се разправят по нестандартен начин и само г-н Пеевски се бил съгласил да извърши всичко това, обясни Борисов за подготвяния сценарий да бъде задържан и убит.

По думите на бившия премиер настоящите управляващи се опитват да дезертират от властта.„Тези хора не могат да правят такива грешки без да искат, затова стигам до извода, че те го правят нарочно. Те видяха че нито могат да вдигат пенсии, нито заплати,  видяха, че хората не ги искат, видяха, че това, което направиха с Цанков камък и АЕЦ „Белене” и закона, който приеха за зелените енергии, поставя енергетиката ни в реален фалит, разбраха, че не могат да вдигат данъците и те, ако останат сега на власт и се явят догодина на евроизборите, ще вземат 7-8 процента. Заради това сега умишлено вече до изнервят народа, улицата става все по-голяма”, смята той.

Борисов призова хората да протестират мирно, да не се поддават на провокации.„Нека да запазим спокойствие, призовавам Станишев и Местан да се огледат, защото животът не е само днес и утре“, настоя той.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега