Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Няма да се кандидатирам за президент!

Борисов: Няма да се кандидатирам за президент!

Бойко Борисов отсече категорично, че не възнамерява да се кандидатира за президент. В Стара Загора премиерът допълни, че откакто е в политиката, вече 12 години, непрекъснато повтаря, че постът на държавния глава не е негова цел.

Бойко Борисов отсече категорично, че не възнамерява да се кандидатира за президент. В Стара Загора премиерът допълни, че откакто е в политиката, вече 12 години, непрекъснато повтаря, че постът на държавния глава не е негова цел. Що се отнася до Росен Плевнелиев, Борисов коментира, че ако той реши да се кандидатира за втори мандат, ГЕРБ ще съобщи дали ще го подкрепи през юни или юли, предава БНТ.

Междувременно, от пресслужбата на президента разпространиха официално изявление от името на Плевнелиев, че той самият ще оповести своето решение дали ще се кандидатира за втори мандат в края на юни. "Дотогава всяко твърдение отразява само позицията на своите автори, но не и тази на държавния глава", пише още в официалното съобщение.

Що се отнася до изненадващата подкрепа на ДСБ за втори мандат на Плевнелиев, Борисов коментира, че вижда изявлението на партията като блъф, или като опит да се уязви държавния глава. И Борисов и Плевнелиев заявиха, че този въпрос не е обсъждан с тях.

"С удоволствие ще възложа на г-н Цветанов да се срещне с г-н Кънев като председател на нашия предизборен щаб да обиколят заедно структурите по места в страната да подготвят изборите ни за общия ни кандидат за президент", шеговито коментира Борисов пред журналисти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега