Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов към АПИ: Защо ми правите тези номерца?

Борисов към АПИ: Защо ми правите тези номерца?

Премиерът прати Георги Терзийски да "вика като глашатай, че няма да има винетки".

"Тук ли е шефът на АПИ? Защо правите тези номерца? Нали знаеш колко бързо ще се разправя с вас? Как ще плащат хората от Нови Искър, от Банкя или от съседните места винетки? На изборите те гласуват ли за кмет на София? Защо ми го правите? Питам! Провокирате ме? Във всеки център на населеното място около София отиваш лично днес, заставаш на площада и като едно време глашатаите викаш по три пъти "Няма да има винетки" и тогава се прибираш.

С тези остри думи откри заседанието на Министерски съвет премиерът Бойко Борисов. Повод за това бяха протестите на жителите на Нови Искър заради информация, че винетки ще трябва да се купуват и за преминаване през Северната скоростна тангента.

Никой от населените места, за които между Агенция „Пътна инфраструктура“ и Столична община текат преговори за освобождаване от винетна такса, не е глобен и няма да бъде глобен, докато не се уточнят пътищата, за които няма да се изисква винетка. Това съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова след правителственото заседание днес.

Предстои подписване на споразумение, като Столична община трябва да поеме разходите за поддръжка на тези участъци. Преговорите по отношение на Северната скоростна тангента трябва да бъдат в посока разделяне на разходите, тъй като тя ще бъде освободена от винетна такса за леки автомобили, но ще се плаща тол такса от тежкотоварни автомобили.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега