Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Братчето на Уокър може да заеме мястото му в Бързи и яростни 7

Братчето на Уокър може да заеме мястото му в Бързи и яростни 7

Братчето на Уокър може да заеме мястото му в Бързи и яростни 7, твърдят слухове из световните медии. Уокър почина при автомобилна катастрофа в Калифорния на 30-ти ноември. Оттогава почитателите на поредицата се питат какво ще се случи със седмия филм, който в момента е в процес на заснемане.

Братчето на Уокър може да заеме мястото му в Бързи и яростни7, твърдят слухове из световните медии. Уокър почина при автомобилна катастрофав Калифорния на 30-ти ноември. Оттогава почитателите на поредицата се питат какво ще се случи със седмияфилм, който в момента е в процес на заснемане. След поредица от нелепи и не чактолкова предположения, последната версия е, че сцените с участието на героя наПол ще бъдат заснети от по-малкия брат на актьора - Коуди Уокър, който и предие се е снимал във филмови продукции като каскадьор.

Феновете посрещнахасъс смесени чувства новината. Младият Уокър определено напомня като външностпопулярния си батко. Освен това, продуцентите обясняват, че сцнарият щепретърпи промени. Кадрите с Коуди ще бъдат „амбалажни“ – т.е. ще послужат замонтиране на определени сцени, без да показват лицето на актьора в близък план.За кадрите от близо ще се погрижат монтажистите по време на обработка насуровия материал.

Все още не е яснодали такова предложение е направено на Коуди Уокър, но източниците впродуцентската къща са оптимистично настроени, че малкото братче на Пол ще сесъгласи да участва в снимките в чест на батко си. Работата по продукцията замомента е спряна. Очаква се снимките да продължат през януари. Дотогава щезнаем със сигурност какво са измислили продуцентите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега