Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Браузърът "Chrome" блокира флаш рекламите

Браузърът "Chrome" блокира флаш рекламите

Считано от утре (1-ви септември) браузърът "Chrome" ще блокира Flash рекламите, които автоматично се пускат със зареждане на страницата. Новият ъпдейт, подготвян към приложението за сърфиране на Google, е разработен с цел премахване на досадните, и понякога потенциално опасни, видеа.

Считано от утре (1-ви септември) браузърът "Chrome" ще блокира Flash рекламите, които автоматично се пускат със зареждане на страницата. Новият ъпдейт, подготвян към приложението за сърфиране на Google, е разработен с цел премахване на досадните, и понякога потенциално опасни, видеа. 

Интелигентната платформа ще отсява видеата в социалните мрежи и сайтовете, които не са с рекламна цел. Всичко останало ще се зарежда на автоматична пауза и потребителят ще може сам да избере кое Flash клипче да гледа и кое не.

Очаква се ъпдейтът да има и друг положителен ефект. След като Flash рекламите няма да се зареждат, специалистите смятат, че това ще олекоти браузъра и работата с него, тъй като те доста забавят зареждането на страници.

Блокирането на Flash рекламите е възможно и сега с определени настройки в менюто “Advanced settings”. Новият инструмент, обаче, може да сложи край на Flash контента като цяло.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега