Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Британски фирми се интересуват от големи инфраструктурни проекти в Бургас

Британски фирми се интересуват от големи инфраструктурни проекти в Бургас

Инвеститорите от Острова проявиха интерес към големи ВиК проекти и изграждането на пречиствателни станции. Разширението и модернизирането на пристанището и прилежащите му зони беше другата широко дискутирана тема по време на работната среща.

Възможностите за инвестиции в инфраструктурни проекти в Бургас представи зам.-кметът по Европейски политики и околна среда Атанаска Николова пред британски компании. Инвеститорите от Острова проявиха интерес към големи ВиК проекти и изграждането на пречиствателни станции. Разширението и модернизирането на пристанището и прилежащите му  зони беше другата широко дискутирана тема по време на работната среща.

Зам.-кметът Николова презентира в резюме най-мащабните водни, екологични и транспортни проекти, реализирани до момента от общинската администрация, както и тези, които предстои да бъдат реализирани с общинско и европейско финансиране.

"Община Бургас се стреми наред с развитието на местна икономика, да търси  устойчиви решения на екологичните проблеми, които ще гарантират подобряване състоянието на околната среда. Защото бъдещето на всеки европейски град зависи от устойчивото му развитие, от това дали нашата концепция за "утре" ще отговори на потребностите на поколението след нас", заяви по време на дискусията зам.-кметът Николова.

В срещата взеха участие областният управител на Бургас Павел Маринов, директорът на Пристанище Бургас Николай Тишев, Директор Дирекция "Икономика и Стопански дейности" в Общината Ивелина Стратева, Веселина Цакова - ръководител проекти, Аристид Каравидов, - директор Индустриален и логистичен парк - Бургас.

В британската търговска мисия бяха включени компании, занимаващи се с преработка на отпадни води, строителство на големи инфраструктурни съоръжения, консултантски услуги в сферата на строителството и др.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега