Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Броим по 5 лева за час на ледената пързалка тази година

Броим по 5 лева за час на ледената пързалка тази година

Допълнителна такса ще се заплаща и за наем на кънките, като възрастните ще оставят по 4 лева на час, а децата и студентите - по 2 лева.

Тази година част от коледните атракциони в Бургас отново ще бъде и ледената пързалка. Тя ще заеме старото си място на пл. "Тройката". Според предварителните разчети на Общината, тарифата ще бъде 5 лева на час за възрастните, 3 лева за младежите под 18-годишна възраст и студентите. Допълнителна такса ще се заплаща и за наем на кънките, като възрастните ще оставят по 4 лева на час, а децата и студентите - по 2 лева.

Предстои тези цени да бъдат одобрени от Общински съвет на утрешната редовна сесия на местния парламент. Паралелно с това стартира и изграждането на самата пързалка. Тя ще бъде с размери 600 кв. метра и ще бъде стопанисвана от ОП "Спортни имоти".

Освен стандартните такси за възрастни и учащи, от Общината са подготвили и намаления за децата и пакетни карти. За най-малките посетители под 10 год. възраст таксите за следните: 2.00 лв. входен билет за един час и наем на кънки 2.00 лв. за един час. Предвидена е и такса за предплатен абонамент, включващ 10 сесии, като таксата отново е съобразена с възрастовата граница на посетителите. 

Всички деца и младежи, настанени и ползващи социални услуги в социалните заведения на Община Бургас, ще могат да ползват ледената пързалка безплатно на час, като винаги ще бъдат с придружители и предварително ще има уговорка и изготвени списъци на участниците.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега