Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии с призови места от Републиканския турнир по Куадратлон Таекуон-До

Бургазлии с призови места от Републиканския турнир по Куадратлон Таекуон-До

Бургаската школа на Централен Полицейски Таекуон-До Клуб с треньор Николай Георгиев завоюва общо 12 медала, сред които и едно златно отличие на Републиканския турнир по Куадратлон Таекуондо за купа "Стара Загора". Състезанието се проведе на 19 и 20 март и в него премериха сили и умения 181 състезатели, на възраст от 6 до 17 години, трениращи в 21 клуба от цялата страна.

Бургаската школа на Централен Полицейски Таекуон-До Клуб с треньор Николай Георгиев завоюва общо 12 медала, сред които и едно златно отличие на Републиканския турнир по Куадратлон Таекуондо за купа "Стара Загора". Състезанието се проведе на 19 и 20 март и в него премериха сили и умения 181 състезатели, на възраст от 6 до 17 години, трениращи в 21 клуба от цялата страна.

Бургаската школа бе представена от 11 състезатели: Магдалина Петкова, Стефания Гогова, Магдалена Стоянова, Боряна Йорданова, Сияна Йорданова, Александра Желязкова, Иван Иванов, Борислав Ганчев, Иван Иванов, Никола Янев и Николай Николов. Те успяха да извоюват 1 златен, 5 сребърни и 6 бронзови медала.

Младите таекуондисти се състезаваха в 4 дисциплини (Куадратлон) Таекуондо: Туль (състезание за правилно изпълнение на техники и движения в строга последователност), Спаринг (контролиран контактен двубой), Специална техника (състезание за удари с крак на височина) и Силов тест (състезание за сила на удара с крак и ръка).

Спортният празник е организиран от Спортна Асоциация на МВР, Българска асоциация по Таекуондо, Централен полицейски Таекуондо клуб и Община Стара Загора и е част от Националната програма за превенция на престъпността "Млади приятели на полицията".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега