Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлия от Ветрен: Нека се увеличи само цената на билета, закупен в автобуса

Бургазлия от Ветрен: Нека се увеличи само цената на билета, закупен в автобуса

Бургазлия от кв. "Ветрен" входира в Общински съвет искане за частично приемане на новите тарифи за автобусен превоз в Бургас.

Бургазлия от кв. "Ветрен" входира в Общински съвет искане за частично приемане на новите тарифи за автобусен превоз в Бургас. Гражданинът Атанас Стоянов предлага да бъде увеличена цената само на билета, закупен на борда на превозното средство от обществения транспорт, а тарифите на електронните билети да останат непроменени.

Вносителят на искането се аргументира с това, че 30-процентното увеличение на стандартния билет ще засегне най-вече активното население, което използва градския транспорт от и до работното си място. Тези граждани пътуват всеки ден и не се ползват от преференции (намаления за ученици, пенсионери, хора с увреждания).

По думите на Стоянов, тези пътници нямат нужда от голяма част от новостите, които бяха въведени в системата на "Бургасбус" през последната година. Той коментира още, че потребителите на услугата нямали вина за допълнителните разходи на дружеството, във връзка с поддръжката на новите автобуси и цялостното електронно обслужване на транспорта в града.

Бургазлията моли и общинските съветници да върнат т.нар. "абонаментна карта", която, по думите му, в момента се предлагала само за определени линии.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега