Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлия спечели третото място в конкурса Пътен полицай на годината

Бургазлия спечели третото място в конкурса Пътен полицай на годината

Константин Вангелов получи грамота и купа за майсторско управление на автомобил и грамота и купа в генералното индивидуално класиране.

Бургазлия спечели третото място в конкурса Пътен полицай на годината 2018. Бронзът отиде при младши автоконтрольор в моторизирано звено Сигма към сектор "Пътна полиция" при ОДМВР – Бургас – Константин Вангелов. Той получи грамота и купа за майсторско управление на автомобил и грамота и купа в генералното индивидуално класиране.

Това е първата титла за крайморската дирекция след близо осем годишна пауза, в която състезателите от ОДМВР – Бургас се класираха в челна десятка, но жестоката конкуренция ги изместваше от призовите места. С постижението си младши автоконтрольор Константин Вангелов защити честта на пътните полицаи от Бургаски регион, като си постави за цел догодина да достигне и по-напред в класирането.

Ръководител на бургаския отбор бе главен инспектор Димитър Дачев – началник сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас, под чието вещо ръководство на добра позиция се класира и втория бургаски състезател - младши автоконтрольор Любомир Дянков.

В състезанието се включиха над 60 състезатели, четири от които жени, от всички областни звена на „Пътна полиция”. Те мериха сили в различни дисциплини, сред които: теоретичен изпит по професионална подготовка, теоретичен изпит по оказване на долекарска помощ, стрелба с късо огнестрелно оръжие, майсторско управление на автомобил и мотоциклет и практически изпит по оказване на долекарска помощ.

На първо място се класираха двама участници от ОДМВР – Перник и ОДМВР – Смолян, които създадоха прецедент в история на Националното състезание. На втория позиция бе класиран втория състезател от ОДМВР – Смолян.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега