Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас отбелязва Архангелова задушница с общоградско поклонение

Бургас отбелязва Архангелова задушница с общоградско поклонение

Днес Българската православна църква отбелязва Архангелова задушница. И тази година по традиция в Бургас ще бъде извършено общоградско поклонение, информират от пресцентъра на Общината. То ще започне в 10:00 часа на площада пред Дома на покойника в Гробищния парк с изпълнения на траурна музика от Духов оркестър - Бургас.

Днес Българската православна църква отбелязва Архангелова задушница. И тази година по традиция в Бургас ще бъде извършено общоградско поклонение, информират от пресцентъра на Общината. То ще започне в 10:00 часа на площада пред Дома на покойника в Гробищния парк с изпълнения на траурна музика от Духов оркестър - Бургас.

В 10:30 ще бъде отслужена заупокойна молитва в памет на починалите, а след това по инициатива на Община Бургас ще бъдат поднесени цветя на гробовете на поетесата Петя Дубарова, авторът на Химна на Независимостта Георги Шагунов и благодетеля на Бургас Александър Георгиев - Коджакафалията.

За безпрепятственото протичане на поклонението е създадена специална организация от ОД на МВР Бургас, дирекция УКОРС на Община Бургас и охранителната фирма на Гробищния парк. Целта е да се избегнат задръствания по пътните отсечки, да се улесни придвижването на хората и предпазването им от джебчийски посегателства.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега