Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас отново посреща Свети Валентин с Антиспин кампания

Бургас отново посреща Свети Валентин с Антиспин кампания

"В любовта - сигурност за всеки" е тазгодишното мото на общинска АнтиСПИН кампания, посветена на 14 февруари - Деня на влюбените. Тя ще се проведе на 12-и февруари (петък).

"В любовта - сигурност за всеки" е тазгодишното мото на  общинска АнтиСПИН кампания, посветена на 14 февруари - Деня на влюбените. Тя ще се проведе на 12-и февруари (петък).

От 11:00 часа до 13:00 часа  ще се извършва доброволно и анонимно консултиране и изследване на ХИВ/СПИН с бързи тестове в мобилни медицински кабинети, разположени на възлови места в град Бургас: ул. "Александровска", в района на пл. "Тройката" и пред "Часовника", до сградата на Община Бургас. Екипите в мобилните кабинети са представители на РЗИ-Бургас, Сдружение "Доза обич" и Областен ромски съюз".

През целия ден екипи от доброволци на Общински младежки клуб "J.J.Cool A", Община Бургас, БМЧК, Сдружение "Равновесие", Фондация "Областен ромски съюз", Сдружение "Доза обич" ще раздават здравно-информационни материали, предпазни средства и ще мотивират гражданите и гостите на града да проверят актуалния си ХИВ статус. По централните улици на гр. Бургас доброволци на Общински младежки клуб "J.J.Cool A", Община Бургас ще раздават и валентинки с послания.

В 18.00 часа ще бъде открита Вечерта на любовната лирика "Любов без край"  в Дома на писателя, в която специално участие ще вземе Д-р Лорис Мануелян, заместник-кмет при Община Бургас. Той ще представи свои лирични произведения.

Инициативата се организира от "Спорт, превенции и младежки дейности", към дирекция "Социални дейности, здравеопазване и спорт".        Партньори в кампанията са РЗИ, Сдружение "Равновесие", Сдружение "Доза обич", Фондация "Областен ромски съюз", Сдружение "Каритас", Общински младежки клуб "J.J.Cool A", Община Бургас, БМЧК, Дружество на българския писател. Общинската АнтиСПИН кампания се подкрепя от Местен координационен офис по СПИН и Местен обществен комитет по СПИН.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега